Koronaviruksen vaikutuksia harjoitteluun

Varsinais-Suomen Rhönradvoimistelijat ry on päättänyt toistaiseksi perua kaikki ohjatut treenit Covid-19 tartuntojen välttämiseksi. Treenien peruminen koskee sekä Turun että Mynämäen treenejä. Treenien jatkuminen loppukevään osalta riippuu koronaviruksen suhteen annetuista ohjeistuksista ja treenipaikkojen aukioloista. Tiedotamme myöhemmin mahdollisista korvaavista treeneistä. Myös kevätnäytös siirtyy myöhemmälle ajankohdalle. Yritetään kaikki pysyä terveinä! :)

Kevätnäytös 22.4.2017

  Varsinais-Suomen Rhönradvoimistelijat ry:n kevätnäytös pidetään lauantaina 22.4.2017 klo 16 alkaen Kupittaan urheiluhallin yläkerrassa. Luvassa on taidokasta pyörimistä ja hienoja esityksiä Turun, Mynämäen ja Auran jaostojen harrastajilta. Esityksen kesto on noin 1,5 h. Väliajalla on buffetti. Tervetuloa! Lippuhinnat: Aikuiset ja 15v täyttäneet: 5€ Alle 15v: 2€ Lippujen myynti paikan päältä (huom. vain käteinen!)

Rhönradvoimistelun kevätnäytös 29.5.2016

  Varsinais-Suomen Rhönradvoimistelijat ry:n kevätesitys pidetään 29.5.2016 klo 14 alkaen OP-Areenalla osoitteessa Huuskantie 22, 21380 Aura. Luvassa on taidokasta pyörimistä ja hienoja esityksiä Turun, Mynämäen ja Auran jaostojen harrastajilta. Tervetuloa! Lippuhinnat: Aikuiset ja 15v täyttäneet: 5€ Alle 15v: 1€ Lippujen myynti ovelta.

Merkkikoesuoritukset 10.12.2015

Kupittaalla suoritettiin tänään huimat 11 merkkiä. Mukana oli seuran ja samalla Suomen nuorimmat valkoisten merkkien saajat: Ronja, Sonja, Kuura ja Tuulianna Aurasta. Onnittelut heille ja koko poppoolle hienoista suorituksista! Kiitos myös ohjaajille Niinalle ja Natalle hyvästä valmennuksesta. T: tuomarit Sari & Jenna.