Renkailu herätti paljon kiinnostusta Aurassa

Auran Harrastemessuilla 5.9.2015 oli kaksi rengasta messuvieraiden kokeiltavana. Vaikka renkailupaikka sijaitsi toisessa salissa, hieman etäällä varsinaisesta messuhälinäistä, saapui kiinnostuneita koko päivän ajan tasaisena virtana tutustumaan uuteen lajiin.

Harrastemessut
Osalle kokeilijoista renkaat olivat vielä hieman liian suuria :) Pienimmätkin pääsivät kuitenkin kokeilemaan istumakeinuntaa, ja riemukkaista ilmeistä päätellen touhu oli mieleistä.
Harrastemessut2

Eilisen ja tämän päivän aikana tuli nuorempien lasten (eli 7-11 -vuotiaden) ryhmään sen verran ilmoittautumisia, että ryhmä on nyt täynnä ja harjoitukset aloitetaan tulevana keskiviikkona 9.9.2015, laitan tarkempaa tietoa vielä sähköpostitse. Nuorten (12-17v) ryhmään mahtuu tällä hetkellä vielä viisi harrastajaa. Nuorten ryhmän harjoitukset aloitetaan 14.9.2015, jotta saadaan ryhmä kokoon ennen sitä.

Suuri kiitos kaikille kävijöille; oli todella mukava esitellä lajia niin kiinnostuneelle ja innostuneelle messuväelle! Oli mahtavaa, että laji otettiin niin positiivisesti Aurassa vastaan. Tiedustelua oli myös aikuisten ryhmästä, joten toivottavasti sellainenkin saadaan tulevaisuudessa järjestettyä.

t. Niina

 
Harrastemessut3

Jätä kommentti